Johan Vlemmix organiseert reünie voor ‘Te Land, ter zee en in de lucht’-deelnemers

EINDHOVEN – Eindhovenaar Johan Vlemmix organiseert op 2 juni aanstaande een grote Te Land, ter zee en in de lucht  reünie. Vlemmix heeft iedereen die ooit bij het programma betrokken was bij hem thuis in zijn villa in Eindhoven uitgenodigd voor de boekpresentatie van het boek ’40 jaar TV historie “Te land ter zee en in de lucht’.  ,,Van presentator, tot kabeldrager, tot (oud)deelnemer; iedereen is welkom”, vertelt Vlemmix 

Te land, ter zee en in de lucht was een van de langstlopende programma’s op de Nederlandse televisie. De show stopte bij het veertigjarig jubileum in 2011. Vlemmix, zelf oud-deelnemer én starter van het tv programma wil naast de presentatie van het boek, ook graag herinneringen ophalen met de oud-deelnemers. ,,Ik heb vele deelnemers leren kennen, want vaak zag je toch dezelfde deelnemers weer terug en ontstond er toch een soort kameraadschap”, vertelt Vlemmix. “Met deze gedachten had ik ineens zoiets, waarom organiseer ik niet een reünie van iedereen die bij het programma (ooit) betrokken is geweest in welke vorm dan ook?”

Daarnaast stelt Vlemmix een expositie over het programma samen waarbij de feestgangers spullen uit de show te zien zijn.